Het wordt weer kouder en daarom is het weer tijd voor... winterbanden!

Uw personen- of bestelauto heeft met de banden als enige echt contact met de weg, waardoor het van groot belang is dat u ook hieraan zorg laat besteden. Winterbanden zorgen voor meer grip in winterse omstandigheden.

Zelf kunt u er voor zorgen dat de juiste hoeveelheid spanning in de band aanwezig is en wij kunnen u daarnaast adviseren over wat het beste type winterband voor uw auto is. Tevens kunnen we u voorzien van het juiste advies voor wanneer u bijvoorbeeld op wintersport gaat, want in de meeste landen zijn onder andere winterbanden verplicht. Wanneer u niet elk halfjaar de banden wilt laten wisselen, is de vierseizoenenband een optie.

Mocht u toe zijn aan een nieuwe autoband bijvoorbeeld vanwege een lekke autoband of slijtage? We kunnen voor u in dat geval een reparatie aan de autoband uitvoeren of een nieuwe autoband monteren. Dit geldt voor zowel autobanden als bestelautobanden. Daarbij heeft u bijvoorbeeld de keuze uit: zomerbanden, winterbanden, all seasonbanden of vierseizoenenbanden. Heeft u een bepaalde voorkeur voor een merk of type band, ook dat regelen we voor u!

Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de band weer helemaal in balans is gebracht zodat u geen last krijgt van bijvoorbeeld trillingen in uw auto.